Resolutie en info over de website.

Deze website is door ons zelf geschreven en geoptimaliseerd voor Microsoft Internet Explorer (IE) en Mozilla Firefox, en kan het beste bekeken worden in een resolutie van 1024 x 768 tot 1680 x 1050, daarnaast wordt gebruik gemaakt van javascript en flash.


Aansprakelijkheid.

De website van Dasada's Home is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin kan de informatie onjuistheden of typefouten bevatten. Wij staan dan ook niet in voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de informatie. Evenmin garanderen wij dat de website foutloos functioneert. Aan de gegevens zoals weergegeven op deze site kunnen geen rechten worden ontleend. Wij kunnen geen aansprakelijkheid accepteren voor eventuele schade als gevolg van het gebruik van deze website.


Copyright.

Alle op deze site afgebeelde gegevens, waaronder het reproduceren van de website inclusief begrepen teksten, foto's, illustraties, grafisch materiaal, (handels-)namen, logo's, woord- en beeldmerken zijn eigendom van of in licentie bij Dasada's Home dan wel derden en worden beschermd door het auteursrecht, het merkenrecht dan wel enig ander intellectueel eigendomsrecht. De website van Dasada's Home, is geregistreerd onder het copyright art.nr. DSD.763-17510.NL.


Wijzigingen.

Dasada's Home behoudt het recht deze disclaimer / voorwaarden op elk moment, zonder kennisgeving, te wijzigen. Wanneer u gebruik maakt van deze site bent u automatisch gebonden aan deze wijzigingen.


Verwijzingen en hyperlinks.

Verwijzingen of hyperlinks naar sites van derden dienen enkel ter informatie van de gebruiker van deze site en is deze uitsluitend geboden uit gebruikersgemak. Dasada's Home heeft geen zeggenschap over de inhoud van websites van derden en kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud van deze gekoppelde sites.


Cattery toevoegen op Dasada's Home.

Dasada's Home is niet verantwoordelijk voor de inhoud en juistheid van de bezoekers op de site geplaatste of aangeboden informatie wat betreft de cattery. Het is Dasada's Home uitdrukkelijk toegestaan, zonder kennisgeving, eventueel geplaatste cattery te verwijderen, mocht dit nodig zijn.

bron.Dasada's Home  

© Design by Dasada's Home | Member of the NLKV