Dasada's Home.

Wij willen ons op onze homepage graag voorstellen,aan een ieder die deze bezoekt. Wij zijn Michel en Silvia Waanders en wonen in Zoetermeer net onder Den Haag. De liefde voor het Perzische ras is mede ontstaan door Henk en Karin Mittemeijer. Door de vele verhalen, foto's en het lezen van diversen boeken, waren wij er zeer zeker van dat dit het ras was wat bij ons paste gemoedelijk, rustig en vooral lief voor andere huisgenoten. Dus besloten wij, om een pers te nemen.

Dit werd Daisy van Over the Rainbow, een Rood-Wit poesje.

Inmiddels hebben wij 4 katers en 3 poezen, ze kunnen het goed met elkaar vinden.

Af en toe gaan wij showen omdat wij dit natuurlijk leuk vinden, maar vinden onze katten dit in de toekomst niet leuk, dan blijven ze gewoon thuis. Want de gezondheid van onze katten, staat bij ons nummer 1.

Sinds 17-05-2010 zijn wij de trotse eigenaars van een cattery met de naam ''Dasada's Home''. Deze is aangevraagd en geregistreerd bij de NLKV, waar wij tevens lid van zijn.

Onze huidige katten zijn PKD/DNA getest en zijn negatief.

Onze katten zijn niet gekooid en groeien op in huiselijke kring. In de toekomst willen wij af en toe een nestje fokken, de kittens zullen tevens in huiselijke kring opgroeien. Wij vinden het van belang, dat de kittens een liefdevol tehuis vinden. Op deze manier hopen wij dan ook, in positieve zin iets te kunnen bijdragen aan dit fantastische Perzische ras.

Mocht u iets willen weten, of vragen hebben, kunt u contact met ons opnemen middels het contactformulier

Veel plezier met het bekijken van onze website.

Michel en Silvia Waanders.                                                             

  

 

© Design by Dasada's Home | Member of the NLKV